Sieraden

Wij bieden sieraden aan van Coeur de Lion, Madrista en Kasius.

Coeur de Lion

Cœur de Lion is in 1987 opgericht door Carola en Nils Eckrodt in het Duitse Stuttgart. De sieraden zijn handgemaakt en daardoor is ieder stuk uniek en waardevol. Cœur de Lion werkt uitsluitend met materialen van topkwaliteit zoals Swarovski stenen, halfedelstenen, polaris, nappa leer en staal.

Madrista

Handgemaakte sieraden uit Zuid-Limburg. Madrista werkt graag met mooie natuurlijke materialen zoals zilver, vermeil, Swarovski, agaat, topaas en tijgeroog. Alle sieraden worden maar één keer vervaardigt, alles is dus 'one of a kind'!

Kasius

Kasius Sieraden B.V. is al meer dan 30 jaar leverancier van gouden, zilveren en edelstalen sieraden. Kasius biedt een uitgebreide collectie moderne en klassieke sieraden voor zowel dames, heren als kinderen.

Onderhoud

Voor alle onderhoud van uw sieraden werken wij samen met een gediplomeerd goudsmid. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor ringen kleiner of groter maken, solderingen, reparaties en polijsten. Wanneer je bent uitgekeken op een sieraad bestaat er de mogelijkheid om dit te laten omvormen tot een eigen ontwerp.