Horloges

Wij bieden horloges aan van merken als Kerbholz, Komono, Danish Design en Hanowa. Verder hebben wij nu een uitgebreid assortiment kinderhorloges van Prisma.

Kerbholz

Duurzaam geproduceerde houten horloges met een mooi minimalistisch design. Kerbholz horloges hebben een Zwitsers uurwerk van Ronda en mooie lederbanden. Onderscheiden met de reddot Award, de Vegan Fashion Award van PETA en de German Design Award.

Komono

Minimalistisch met een nonchalant luxueuze uitstraling, echt Antwerps design. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen zoals Italiaans leer, staal en een Japans uurwerk. Dankzij de gekozen kleurcombinaties zijn de Komono horloges uniek in zijn soort.

Danish Design

Uniek, simpel en elegant, dat zijn de horloges van Danish Design (DD). Ben je al een tijdje op zoek naar een exclusief horloge van zeer goede kwaliteit, dan is een horloge van Danish Design zeker iets voor jou. Dit merk geeft namelijk extra aandacht aan comfort, anti-allergische materialen en puurheid in design.

Hanowa

Swiss Military Hanowa, dit merk werd zo'n 50 jaar geleden opgericht door Hans Noll. Fantastische horloges voor een betaalbare prijs. Hanowa horloges zijn voorzien van het Swiss made label, wat garant staat voor de sublieme kwaliteit. Zwitsers uurwerk, saffier glas, leder/staal/titanium of ceramisch armband. Alleen de beste materialen worden voor deze horloges gebruikt.

Prisma

Prisma Horloges biedt prachtige collecties met Nederlandse creativiteit en vakmanschap sinds 1948. Het oudste en bekendste horlogemerk van Nederland.

Onderhoud

Je kunt bij ons terecht voor een nieuwe batterij of horlogebandje.