De bril

Je kunt bij ons terecht voor een bril die samengesteld is uit de beste glazen en de hipste monturen. Wij bieden steeds de nieuwste collectie monturen aan van onder andere Comma, Odette Lunettes, Vinyl Factory, Ray-Ban, Silhouette, Dragon, Liu Jo, Rodenstock, William Morris, Cazal en Eyemax. Tevens hebben wij de gehele optische collectie van Komono in huis!

Onze service

Wij hanteren ruime garantieperioden, kleine reparaties en onderhoud van de bril zijn geheel kosteloos. De oogmeting, oogdrukmeting en contactlenscontrole is voor onze klanten geheel gratis. Wij declareren de vergoeding voor bril of lenzen meteen bij de betreffende zorgverzekeraar.

Kids actie

Voor onze jonge klanten (<12 jaar) geldt er een speciale prijs voor de glazen. Zo heb je al een mooi ontspiegeld, gehard glas vanaf 39 euro.

Budgetmonturen

Zowel voor dames als voor heren hebben wij uitgezochte budgetmonturen voor maar 50 euro.

Brillenplan

Je kunt de betaling van de bril of zonnebril over twee of drie jaar uitspreiden (zonder rente). Er wordt per automatische incasso een vast bedrag per maand van jouw bankrekening afgeschreven. Enige voorwaarde is dat jij na deze twee of drie jaar een nieuwe bril bij ons aanschaft.