De contactlenzen

Zien zonder het te zien. Wanneer je niet graag een bril draagt of aan sport doet kunnen contactlenzen een ideale oplossing voor jou zijn. Wij bieden zachte en harde vormstabiele contactlenzen aan van alle bekende merken en leveren deze met de bijbehorende vloeistof. Zachte lenzen zijn maandlenzen, elke maand vervang je het huidige paar en begin je weer met een nieuw paar. Er zijn ook daglenzen verkrijgbaar. Deze vervang je, de naam zegt het al, dagelijks. Harde vormstabiele lenzen gaan ongeveer 2-3 jaar mee.
Je hebt nog nooit lenzen gedragen en bent op zoek naar correcte lenzen en het juiste advies? We adviseren jou graag welke lens het beste bij je past. Wij meten je ogen op, je krijgt van ons paslenzen en de bijbehorende producten. Wij leren jou hoe je de lenzen moet inzetten en uitnemen en hoe je de lenzen moet onderhouden. Wij plannen een nacontrole in na twee weken en na zes maanden. Verder heb je garantie op scheur, breuk en sterkte op je eerste aankoop!
De aanpaskosten bedragen: zachte lenzen € 50.- | zachte multifocale lenzen € 75.- | vormstabiele lenzen € 70.- | vormstabiele multifocale lenzen € 80.- De aanpaskosten dienen meteen betaald te worden.
Lenscontrole zachte sferische of torische lenzen € 15.-: We controleren de sterkte en passing van jouw huidige lenzen en geven advies over alternatieven. Je komt met de lenzen in naar de afspraak.
Heraanpassing zachte sferische of torische lenzen € 35.-:Je wilt betere lenzen proberen. Metingen, proefpassing met lenzen en producten + nacontrole. Liefst 48 uur van tevoren de lenzen uit en zonder de lenzen in naar de afspraak komen. De lenzen wel a.u.b. meebrengen.
Lenscontrole zachte multifocale lenzen met proeflenzen € 35.-: Je draagt multifocale lenzen, bent tevreden van het type maar wil de nieuwe correctie testen. Controle van sterkte en passing, proefpassing met lenzen en producten + nacontrole. Liefst 48 uur van tevoren de lenzen uit en zonder de lenzen in naar de afspraak komen. De lenzen wel a.u.b. meebrengen.
(Her)aanpassing van zachte multifocale lenzen € 50.-: Je draagt multifocale lenzen maar wilt betere lenzen proberen. Metingen, proefpassing met lenzen en producten + nacontrole. Liefst 48 uur van tevoren de lenzen uit en zonder de lenzen in naar de afspraak komen. De lenzen wel a.u.b. meebrengen.